Gift of my day

Idag vaknade jag riktigt tidigt (not) för att köpa H&M:s Gift of the day jeans för bara 98:- När klockan slog 10 öppnades dörrarna och ett tjugotal tjejer bokstavligt talat sprang in och slogs påvägen (not). Jag hamna i dragkamp med en annan tjej (not) när vi slogs om det sista paret! NOOOT! Haha förvirrad? Såhär ligger det till. Igår, strax innan midnatt, var jag inne på H&M:s shop på nätet och var inne på deras Gift of the day. Jag uppdaterade hela tiden varje sekund för att vara på den säkra sidan. När minutvisaren visade 00 (00:00) efter att den varit 59 (23:59) så stod det automatiskt att jeansen var slut. MEN HALLLÅ? När och hur tog de slut? Sidan visade inte ens en länk att man kunde köpa dem.. helt sjukt…börjar tro att H&M bluffar… haha… Anyway, idag tog jag en snabb runda förbi stan för att klacka om mina stövlar och passade på att gå in på H&M och där fanns ett enda par Gift of the day jeans för 98:- (sjukt pris) …….och JAAA, DET VAR MIN STORLEK WOOHOO! By the way, visst är mina strumpor heta? 😀

2 reaktioner till “Gift of my day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s