Hello world

Idag sov jag ut till klockan 10 och det var sååååå skönt! Var helt slut igår efter tentan jag hade, som öfr övrigt gick bra tror jag 😀 Känns skönt att bli av med den. Nu blir det ingen tenta förrän i januari. Idag var jag lite på stan innan skolan. Vi hade en gästföreläsning i politisk kommunikation som var helt okej… Efter skolan gick jag och M på stan. Kom hem och lagade köttfärsbiffar med fetaost som fyllning – SÅ gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s