Julklappsshopping

Idag efter skolan begav jag mig till stan. Där träfade jag N och vi fortsatte till shoppinggallerian A6 som ligger här i Jönköping och shoppade loss ordentligt… näää inget till mig, utan julklappar, köpte 8 presenter och har lite kvar… ush.. men vet vad jag ska köpa så det är lugnt =) På onsdag är sista dagen i skolan, ska bli skönt med lite lov, dock måste jag plugga (!) en hel delunder lovet, kombinerat med jobb! Får se hur det går. Har inte heller fått svar på två tentor jag skrivit… hmm… Anyway, snart får jag ännu en tidig julklapp, har redan fått två, och jag tror att den tredje tidiga kommer på posten imorgon hihi 😀 Längtar!

2 reaktioner till “Julklappsshopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s