Ny mobil!

Idag fick jag min tredje tidiga julklapp som jag talade om igår, nämligen en ny mobil. Det behövdes verkligen efter min gamla som jag haft under 3 års tid. Man tycker ju att en mobil ska hålla längre än så, men icke… Har fått Samsung E-900 och den är helt underbar. Påminner mycket om en i-pod faktiskt, men är såå ovan vid den… Den har toutch screen och är ganska känslig, vilket var irriterande i början, men nu efter några timmars bruk, har jag redan börjat vänja mig vid den 😀 I love it! Rekomenderar den varmt ifall du funderar på att köpa den! Nu ska jag sova, har föreläsning klockan 10 imorgon. Nattis!

2 reaktioner till “Ny mobil!

  1. hej. är den tjock eller? så svårt att se på bilder. svara ärligt nu. Har tidigare haft en u600 som blitt trasig. tycker nästan den är i tjockaste laget så då vet du vad jag har att jämföra med. är rätt känslig när de gäller tjocklek. vore jätte snällt om du svarar!tack på förhand! mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s