Inbjudningskort

Sitter och skriver, klipper, klistrar och målar för fullt. Håller nämligen på med inbjudningskort till nyårsafton. Köpte en hel del grejer idag på stan som kom till användning. Korten blir riktigt fina, röda, med guldtext… so nice! Uppmanar er alla att fixa inbjudningskorten själva för det blir ju mer personligt då och roligare såklart. Tycker färdigtrycka inbjudningskort är tråkiga, men de funkar ju bra om man inte har tid… men men. Idag var sista dagen i skolan, vi fick också tillbaka tentorna och jag klarade mig! KÄNNS SÅÅÅ SKÖNT! Nästa tenta är inte förrän i januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s