Mellandagsrean

Ursäkta att bloggandet går trögt, nu under julhelgen så är det ganska mycket som händer så har inte haft mycket tid över till bloggandet, ska försöka finna mer tid till bloggandet… Angående rean så har jag faktiskt INTE orkat ge mig ut på stan. Har inte haft någon lust helt enkelt, känner dessutom inte att jag behöver något, finns nog en stor risk att man råkar handla plagg man egentligen inte behöver… Men ska nog ta en titt på vad Jönköpings mellandagsrea har att erbjuda imorgon.

En reaktion till “Mellandagsrean

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s