Efterlysning!

I januarinummret av GLAMOUR så medföljer ett par silverörhängen med kristallstenar. Eftersom jag är prenumerant får jag inte dessa, utan jag får beställa dem för en väldigt liten summa, problemet är bara att jag inte vet hur de ser ut. Skulle uppskatta i fall någon har en bild på dem?

6 reaktioner till “Efterlysning!

  1. Molly: Man kan endast beställa om man är prenumerant och då beställer/betalar man via sms. För mer information se informationsrutan i tidningen på sida 13 i tidningen =)

  2. Sophie: Nej har kollat hemsidan men inte funnit ngr bilder… Jag ska nog följa ditt råd att ringa dem, enda sättet att få svar =)
    //Maria

  3. Tja bruden =) Skulle bara säga att bloggen är grym och att jag fick med örhängena då jag köpte tidningen. Jag tyckte inte att de var nåt speciellt. Men det är ju bara jag. Skulle visat dig i skolan, men jag gav dom till min systerdotter. Oh well… det blir säkert bra 😉 ses i skolan, puss!
    /Melissa

  4. Hej Gumman! Tack så mkt hehe söt du är!! Har beställt örhängena, var bara 10 kr så kände inte att det gjorde ngn skillnad direkt. Kul att du gillar bloggen!! Ses imorrn! pusss! //Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s