Back from Sthlm

Är nu tillbaka från Sthlm. Är jättetrött. Ska snart lägga mig och sova. I Sthlm fyndade jag på InWear (älskar InWear), en jättesnygg grå tjock kofta i bomull. Insidan är silkeslen, känns skönt mot huden =) Fick den för halva priset. Inne på PUB fyndade jag också en lååång skjorta som jag varit på jakt efter ett tag. Fann inte mer än så i stora Sthlm, men nyss klickade jag hem en order från H&M’s webbshop, både vårnyheter och lite från outleten. Kommer skriva mer om plaggen senare, nu ska jag sova, är super trött efter allt resande. God natt!

Ps! Sthlm är underbart, hade en kanonbra helg! Blir fler besök framåt våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s