Test: Kanebo mascara 38°C Silk Performance

Jag är ett stort fan av Kanebo och använder då mest deras rengöringsprodukter. Har tidigare inte använt deras make up, men har nu testat deras nya mascara.

Produkt: Kanebo mascara 38°C Silk Performance (Separating & Lengthening)
Pris: 225:-
38°C Silk Performance mascaran separerar ögonfransarna riktigt bra och ger en väldigt naturlig look. Fortsätter man att borsta på med borsten så blir fransarna längre, men inte så värst fylliga. Så om man vill ha fylligare fransar kanske man ska välja en annan mascara. Även om jag föredrar stora borstar så fungerade det förvånansvärt bra med en liten borste, den kom åt varje frans. Mascaran är vattenfast och de flesta vattenfasta är svåra att ta bort, men denna mascara krånglade inte alls. Allt jag behövde göra var att rengöra med varmt vatten, vid ca 38°C. Denna mascara är värd varenda krona.

3 reaktioner till “Test: Kanebo mascara 38°C Silk Performance

  1. Jag har funderat på att köpa den, har den tidigare som kom ut före den och är super nöjd, men denna sägs göra fransarna längre, tror jag ska slå till =)Bra test!

  2. hej! jag har också skrivit en recension av kanebo's mascara, men tycker lite annorlunda. titta gärna in!/encore.devote.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s