Bye Bye Becks!

David Beckham har skrivit på för L.A. Galaxy och kommer spela där under de närmsta 5 åren. 1,7 miljarder kronor får han för det, pengar han inte ens behöver EGENTLIGEN… anyway, Grattis till David, kan tänka mig att det va frugan som pusha på för att få bo i L.A. och satsa på skådiskarriären… Ser fram emot att se hur det går med den… antagligen likadant som det går för de flesta som bestämmer sig för att bli skådisar efter att ha prövat på livet som sångerska… höhö… Good luck to you both!

Foto: Dave Hogan /Getty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s