Bok: Ett öga rött

Titel: Ett öga rött

Författare: Jonas Hassen Khemiri

Nä, ush, riktigt tråkig bok, händer knappt något med handlingen, fick verkligen kämpa mig igenom boken, väntade ständigt på att något skulle hända men noooo, nada! Dock var den lite smårolig ibland, men annars gav boken mig inget. Anser att denna bok bara blivit känd eftersom Khemiri skriver på s.k. Rinkeby-svenska, dvs att han bryter på svenska.

9 reaktioner till “Bok: Ett öga rött

  1. JÄTTE RÄTT!! så sant så, min lärare tipsade oss om den här boken, asså han måste skämta ?! jag kunde inte läsa :S värsta språket var det och det är sant att den blev berömd tack vare det! jag klarade av fem kapitel! WOHOO

  2. Jag tycker att den boken är hemskt rolig och bra. Den är helt klockren! Det enda som är negativt med den boken var att efter att jag hade läst den så kände jag mig jättedum. I min hjärna kändes det som att jag och alla i min omgivning pratade på det sättet. Hahah. Skumt..

  3. Adis: hahah jag förstår preciiiis vad du menar! Efter att ha läst boken blev språket så pass vanligt att jag blev rädd för att börja prata sådär själv hahah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s