Dumma H&M!

Har varit och hämtat mitt paket från kiosken och jag är så besviken.
1. Svarta klänningen – för stor, satt inte alls bra. Den lyckades trolla fram jättehöfter som inte excisterar. Vet inte om jag ska sy in den eller skicka tillbaka.
2. Vita koftan – måste skicka tillbaka den. Materialet är jätte mjukt och skönt men den avfäller massa ludd och sånt där ni vet haha… ne fy 😦
3. Mjukiskläderna – inte i det material jag trodde de skulle vara, väldigt tunnt tyg (77 % bomull, 18 % viskos och 5 % elastan…säger det ens er ngt? Inte mig iaf haha) men mjuka och sköna är dom och passar bra till mysiga sommarnätter eller joggingrundor.
Slutsats: Vita koftan skickas tillbaka, har inte ens provat den, ska nog göra det innan jag skickar den. Det är bara det att den fäller så mkt ”hår”. Hur ska jag göra med klänningen???

Ps! Har inte fått min tunika ännu. Den kommer med nästa leverans 😀

4 reaktioner till “Dumma H&M!

  1. Sofia: Ahh suger verkligen… Mmm det har du faktiskt rätt i…svårt att veta när man beställer via nätet också men man intalar sig alltid att man kan skicka tillbaka, sen när man väl får kläderna och de inte passar så blir man ledsen ändå =/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s