Film: Little Man

Titel: Little Man

År: 2006

Efter att ha sett bröderna Wayans film White Chicks, hade jag höga förväntningar på deras nästa film Little Man. Blev dock inte så besviken ändå, även om filmen inte har samma höga standard som White chicks. Filmen var rolig, men jag skrattade inte så jag trillade ner från soffan (det hände nästan med White chicks haha). En lätt komedi där vissa scener påminde lite om humorn i Ensam Hemma filmerna. Vissa scener var extremt överdrivna men det gjorde inte så mkt. Ingen höjdare precis, men ändå underhållande, trots den låga nivån på humorn.

2 reaktioner till “Film: Little Man

  1. Nae Maria, du är för snäll. Jag somnade till filmen, den får ett halvt hjärta härifrån! White Chicks man ju se X antal ggr utan att tröttna! ME LOVE!

  2. Stephanie: Jag såg Little Man när jag var trött men jag tyckte den va helt ok, lite överdriven dock och fööööör låg humör…men jag gillar bröderna det e därför ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s