Snyggingar som fyller år idag!

13 januari

Idag fyller den snyggaste av dem snygga inom tv-serievärlden, nämligen Patrick Dempsey. 41 år fyller han, men ser ut att vara minst 6 år yngre. Snygg är han iaf och spelar grymt bra. Finns det ens NÅGON som följer serien och INTE gillar honom? Han är anledningen till att JAG följer serien iaf haha… Congrats!
En annan som fyller år idag är Orlando Bloom. Han fyller 30… ser han ut som 30? Njaa…snarare 25… Orlandos bästa prestation är tveklöst i Pirates filmerna med snyggingen Johnny Depp (som är för övrigt snyggare haha) Congrats!

En reaktion till “Snyggingar som fyller år idag!

  1. Men han är finast i Sagan om ringen, där är han ju såå himla VACKER att jag får hjärtklappning! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s