Mina idiotiska klass

Ushh… jag går säkert i världens tråkigaste klass… Ärligt talat! Finns så många torra och dryga människor i världen och det verkar som omde flesta flyttat till Jönköping och valt att läsa MKV-programmet. Typiskt… Tack gode Gud för att det finns några få som jag hittat som är helt underbara hihi. Puss på er! Iaf blev klar med tentan igår efter hundra år, SÅ skönt, idag imorse gick jag igenom den och finslipade, hoppas det går bra nu… Dagens kalkon går till en viss person i klassen, blä för dig haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s