Film: The Holiday

Titel: The Holiday
År: 2006

En lätt komedi med ganska vanlig humor som faktiskt får en att skratta då och då. Romantik bjuds det på och jag blev faktiskt lite kär i Jude Law hihi. Kul att se Cameron Diaz i den här rollen eftersom jag tror att hon själv är likadan som sin karaktär… Handlingen är helt ok men hela filmen är ganska förutsägbar egentligen. Trots det så var den helt klart underhållande. Tummen upp för Kate Winslet och sin härliga figur! 🙂

4 reaktioner till “Film: The Holiday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s