Kändis: Angelina Jolie

Jag har alltid tyckt att Angelina Jolie har något speciellt. Hon är inte vacker, hon är het. Förstår ni skillnaden? Har ofta haft den diskussionen, skillnaden mellan att vara vacker och het/sexig… haha anyway, hon ser bra ut! Har alltid tyckt om henne men på senaste tiden i samband med hennes och Brad Pitts adoption har det varit en hel del tjat om dem och ett tag var jag sååååå trött på ”Brangelina” (trött på den ihopskrivelsen)… Men det verkar som att det har lugnat ner sig lite på den fronten (?) och senast då de syntes till på The Golden Globe var hon riktigt vacker (ja VACKER). Angelina brukar ofta köra på en enkel och het look, men här var hon även vacker. Hon har kombinerat det stilrena med sexigt sminkande kattögon – mycket kajal – i like!

2 reaktioner till “Kändis: Angelina Jolie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s