Beställa eller inte beställa… det är frågan!

Jag vet inte riktigt om jag tycker om den här klänningen från H&M eller inte… Den är ju snygg som en dröm på bilden, men jag blev så besviken på dem sist jag beställde så vet inte riktigt om jag slå till eller inte… jag som lova att inte handla mer (!) Synd att modellens hår täcker överdelen för det är den jag är nyfiken på, om den sitter fint eller inte… Äsh jag hoppar nog över för den här gången. Får hålla utkik i butiken om den dyker upp.Update:
Men gaaaaaaaaaah!!! Hittade en föööör fiiiin kappa hos H&M som jaa MÅSTE ha!!! Eller? Va ska jag göra???! Blä!

4 reaktioner till “Beställa eller inte beställa… det är frågan!

  1. båda ser verkligen fina ut, men jag vet vad du menar, men blir så himla ofta besviken på h&ms nätshop… fast inte idag för idag fixk jag hem en fin kjol därifrån 🙂

  2. Klänningen skulle jag nog också hoppat, fast den är fin, men just för att man inte vet hur den är när den väl kiommer hem, MEN. Kappan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME LIKE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s