Jag behöver DIN hjälp!! Ja, du!

Enligt ryktesväg har jag fått höra att Smashbox har en dunderbra primer och jag har beslutat mig för att beställa denna vid namnet: Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Men vet inte om jag ska beställa från BLUSH eller från ELEVEN och därför vill jag ha hjälp av dem som beställt tidigare. Vilken rekomenderar du? Spelar det någon roll? Fraktavgift? Jag lade märke till att primern är lite billigare hos Eleven (375 kr) än hos Blush (395 kr) men då upptäckte jag också att det fanns ännu en primer hos Eleven, nämligen Smashbox Starlight Whitening Photo Finish Foundation Primer. Är den bättre än den första? Förvirrande…
Alltså, det jag vill ha svar på:
1. Ska jag beställa från Eleven eller från Blush?
2. Vad tar de i fraktavgift?
3. Vad är skillnaden mellan de båda primerna?

8 reaktioner till “Jag behöver DIN hjälp!! Ja, du!

  1. jag har bara beställt från blush, men dom r supersnabba och bra. Kolla vad det kostar med frakt och allt, kan ju hända att det jämnar ut sig i pris då!

  2. Jag har shoppat från båda, och har inte blivit bbesviken once… eftersom eleven har lite billigare, så jämar det oftast ut sig i och med att frakten är då lite dyrare. Jag kan itne svara på vilken primer som är bäst, men oavsett var du beställer så tror jag inte att du blir besviken på servicen. Det har iaf jag aldrig blivit =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s