Film: The Hot Chick

Titel: The Hot Chick
År:
2002

Har precis avslutat en underbar filmkväll med tjejerna. Vi såg filmen The Hot Chick och det är säkert tredje gången jag ser den, ändå skrattade jag mest av alla 😀 Filmen börjar som vilken vanlig highschool film som helst, men efter de 10 första minuterna är ingenting förutsägbart (om man nu inte sett den hundra gånger som jag haha). Konceptet påminner lite om Freaky Friday men ändå inte. Freaky Friday är riktigt kass om man ska jämföra den med denna film. Rob Schneider gör en fantastisk övertygande roll och man kan inte låta bli att tycka synd om honom… henne… honom… aah… Det var riktigt längesedan jag skrattade så mycket under en film! Ni som inte sett den redan – se den! Lysande!

9 reaktioner till “Film: The Hot Chick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s