Film: The Devil Wears Prada

Titel: The Devil Wears Prada

År: 2006

Jo, jag hade mina förväntningar när jag skulle se denna film. Jo, jag förväntade mig skor i överflöd. Väskor i överskott och framför allt dyra kläder över allt! Blev jag besviken? No freaking way. Filmen tillfredställer nog varje människa med minsta lilla intresse av mode. Handlingen var helt ok, liiite förutsägbar, men det gjorde ingenting för mig, jag njöt av allllla skor jag fick se hihi. Meryl Streep spelar fantastiskt bra och jag har börjat ta efter hennes replik ”Thats all…” hahaha!

5 reaktioner till “Film: The Devil Wears Prada

  1. Jag tyckte den va bra men ganska lik UGLY BETTY. Något jag tyckte va kul att hon sa: ”How do you spell Gabbana?” och de lade på direkt, haha 😛

  2. Charlie: Mmm det har du rätt i, men konceptet bygger ju på samma sak i både filmen och serien typ.. Hahaha aa garvade där oxå 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s