Måndag

Åh vilken lång dag det har varit. Är helt slut. Dagen började med att jag träffade Cathrine på bussen på väg till skolan. Blev jätteglad, har inte träffat henne på månader! Sen hade jag en jätte tråkig lektion, fick även veta att jag måste göra om min färganalysuppgift eftersom bilden jag valt är mindre än ett A4, gaaaaah! Ska sitta och redigera en ny bild ikväll tänkte jag. Fixade också våra projektgrupper så att Sandra kunde byta till min grupp, yeeey! 🙂 Efter skolan gick jag, Gorjana, Rania och Josette (mina trogna läsare som ALDRIG kommenterar :p) till Mackmakeriet och käkade lunch (!). Efter en snabb runda på stan är jag nu hemma och är såååå trött. Jag och min rumskamrat (som inte fått ett namn ännu) har kollat in varandra en bra stund nu, ska jag börja sy idag? Orkar jag? Hmm… Jobbigt med måndagar… längtar till helgen! Hur har er måndag varit?

6 reaktioner till “Måndag

  1. Tja gumman as bra blogg o mm det va mysigt med lunch.. tänkte skriva lite eftersom du altid klagar på att jag inte gör det. Nice symaskin nya Elie Saab på g u go girl.. i want a dress later.. ha det fins så ses vi imon pussen pussen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s