Onsdag

Vaknade för en kvart sen typ, hade råkat stänga av alarmet så jag fick sova ut idag istället, var så frukstansvärt trött igår, är piggare nu =) Idag är det redan onsdag, vilket betyder att det är helg snart haha 🙂 Skolan börjar kl 13, har bara en föreläsning = skööönt! Ser att det regnar ute, hoppas snön smälter och försvinner för gott! Hatar blask! Ikväll ska jag se en av mina favorit filmer Kal Ho Naa Ho som jag tipsade om igår. SE DEN!!!

Veckans ordspråk:

Hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta.

Blaise Pascal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s