Shilo Jolie Pitt

Jag har alltid gillat Angelina Jolie långt innan Brad Pitt kom in i bilden. När de blev ihop hoppades jag ändå på att han skulle gå tillbaka till Jennifer Anistion – de va ju det perfekta paret! Men det ändrades igår när jag fick syn på bilder på Shilo Jolie Pitt! Vilken söt liten flicka! Visst bilden ser ut att vara redigerad i PhotoShop, men hon är ändå hur gullig som helst. Hoppas det håller mellan dem till skillnad från resten av Hollywoodkretsen, de ser ut att vara en lycklig familj! Jag trodde aldrig jag skulle ändra åsikt, men där ser man.

5 reaktioner till “Shilo Jolie Pitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s