McDreamy har fått twins!

Min McDreamy Patrick Dempsey och hans fru Jillian fickigår två tvillingsöner som ska heta Darby Galen och Sullivan Patrick. Roligt att veta är att McDreamy träffade sin fru 1994 när han skulle klippa sig hos henne. Kan tänka mig att han charmade sönder henne haha 😀

Foto: Jeff Vespa/WIREIMAGE

7 reaktioner till “McDreamy har fått twins!

  1. My, my, my! Han kommer säkert bli en fab pappa också! Oh, MIN doktor Shepherd! Jag fick tofflor av mamma häromdagen som det står Shepherd på häromdagen, kom att tänka på honom direkt! hahahaha, Oh, god, I’m pathetic! =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s