Film: Click

Titel: Click

År: 2006

Jag hade verkligen inga förväntningar då jag såg denna film och lika bra va väl det, för då blev jag positivt överraskad. Denna film är nog mer seriös än Adam Sandlers tidigare filmer och jag gillade den faktiskt, mest tack vare budskapet i filmen som man tar del av i slutet. Annars var filmen rolig och skön, men lite förutsägbar för mig, även om innehållet skiljer sig väldigt mycket från liknande filmer. Kate Beckinsale är vackrare än någonsin och Christopher Walken har en lustig roll som han spelar klockrent haha! En helt godkänd film.

6 reaktioner till “Film: Click

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s