Dagens Höjdpunkt

I rampljuset står idag pumps i metallic färger från SAND. My Gosh I love them! Super snygga pumps med små, små stenar i fint mönster och färgen är heeeeelt rätt för i vår. Passar nog bäst till klänning i och med att stenarna gör skon ganska glamourös. Skulle dock funka bra till ett par stuprörsjeans också och ett snyggt linne/tunika. Glöm inte handväskan, i metallic förstås 😉 Och priset då? Jo, 3495 kr… aj?

10 reaktioner till “Dagens Höjdpunkt

  1. Nä jag kan inte rekommendera den alls, jag tyckte att den var jättetung och materialet var bara så sladdrigt, en sådan kappa skulle jag vilja ha i ordentligt, starkt material…

  2. det blir jag med faktiskt, speciellt sista tiden! Även fast det blivit ngra godbitar så är mycket faktiskt skit, de har börjat fota sina saker så bra att man luras av bilderna…tror jag..haha!

  3. Madeleine: hahaha jaaa men det är ju faktiskt så, jag skickade tillbaka min senaste beställning som jag verkligen hade sett fram emot, men ush så dåligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s