Film: Tristan + Isolde

Titel: Tristan + Isolde

År: 2006
En riktigt fin kärlekshistoria, baserad på en gammal keltisk saga. Handlar om den förbjudna kärleken (påminner lite om Romeo & Julia) mellan kungens närmaste man Tristan och prinsessan Isolde. Jag hörde tidigare att filmen var dålig eftersom de påstods att halva filmen består av nakenscener så ville egentligen inte se den, men nu med facit i hand förstår jag inte vad folk yrar om. Det var inte den bästa film jag sett precis, men helt klart godkänd. Filmen är två timmar lång och det blev lite för jobbigt faktiskt, mest pga. att många scener utspelar sig i strid, men filmen bjuder på en hel del kärlek också vilket passar mig bra som är svag för kärleksfilmer 🙂 Lite tråkigt är att filmens innehåll skiljer sig ganska mkt från historiens ursprungliga fakta, som exempelvis att de ska dricka en förtrollad dryck och bli kära. Men det gjorde inte så mkt, storyn höll. Sophia Myles som spelar Isolde var vacker som en dag! Det blev en hel del ögongodis också med skådisar som sexiga James Franco, snygga Henry Cavill och heta Rufus Sewell.

8 reaktioner till “Film: Tristan + Isolde

  1. Kul att du tipsar om så mycket film! Jag HATAR att hyra/se en dålig film! Själv såg jag breakfast at tiffanys i helgen den var (för att använda ett i bloggvärlden slitet uttryck) – FAB!

  2. Stila: Ja jag ser film jätteofta!! Mmm håller med, man blir så besviken att amn spenderat tid på en onödig film! Åh jag har alltid velat se breakfast at tiffanys, måste verkligen se den!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s