Tips till Alla Hjärtans Dag!

Alla hjärtans dag är snart här och jag tänkte att det skulle sitta fint med lite tips på vad ni kan köpa till era älsklingar.

♥ På Bluebox finns det en hel del grejer gåvor man kan köpa. Jag fastnade mest för den hjärtformade chokladasken i plåt. Choklad är aldrig fel! 🙂 Innehåller 440 gram choklad från Frankrike (40st blandade praliner). Jag har beställt grejer från Bluebox och rekomenderar dem verkligen. Leveransen tog en dag (vid akutgåvor levererar dem redan dagen efter du beställt). Vill man få gåvan inslagen fixar de det också för 10 kr. Annars kostar chokladasken 249 kr.

♥ Hos Bluebox finns även en jättefin gåva, nämligen en boken En Kärleksförklaring. Min vän har beställt en sådan så jag kan varmt rekomenera detta. Boken är gjord på så sätt att du får fylla i det du vill framföra till din älskling med hjälp av rutor du kan kryssa i och rader du själv får fylla i med fakta om er relation. Detta är ett bra tips för er som har svårt för att finna ord på era känslor. Priset ligger på 150 kr.

♥ Smycken är aldrig fel. De flesta tjejer älskar att få smycken av sina pojkvänner. Köp gärna ett set med halsband + örhängen. För pojkvänner skulle jag rekomendera en snygg klocka. Varför inte gravera in era namni klockan eller smycket? Kika in hos Klockmaster, Guldfynd, Ur & Penn (som har 50% nu) eller annan privat smyckeskedja.

♥ Underkläder är praktiskt och bra att få. Köp ett par Björn Borg till pojkvännen. Finns bl.a. hos MQ. Till flickvännen skulle BH och tros-set vara perfa. Kika in på H&M, Lindex och Twilfit. Svart är rekomenderad färg – funkar alltid!

♥ Kläder. Om ni kan varandras storlekar och smak så varför inte? Investera i ett par jeans eller någon tröja som du vet att din respektive kollat in. Tänk på vad din partner brukar köra med för märken och färger, utgå från det.

♥ Res iväg! Överraska med en weekend! Ta en kryssning ihop eller varför inte åka ner till Italien? Jag är övertygad om att din partner blir superglad av en spaa-upplevelse med massage m.m. HÄR hittar du adress och telefonnr till spa-anläggningar i hela Sverige och HÄR hittar du resor till bästa möjliga pris.

♥Ge bort kärlekscheckar till varandra. Gör dina egna checkar och skriv ned 1 sak på varje check som du blir skyldig din partner, exempelvis:
massage, middag, biobesök, städa lägenheten, umgås tillsammans osv. som din partner kan lösa ut när som helst. Då måste du förstås vara beredd på att göra det du lovat 😉

♥ En mysig middag tillsammans. Laga god mat, förrätt till efterrätt, till din partner och köp in massa mysgrejer som exempelvis doftljus. Spendera kvällen med att skämma bort din partner med små överraskningar som exmpelvis en massa småpresenter eller varför inte leta rätt på ett fotoalbum med bilder på er själva tillsammans. Prata minnen…

♥ Baka en tårta! Om du vet hur man gör så tycker jag absolut att du ska baka en tårta och garnera den sådär romantiskt. Skriv era namn på och och ät den som efterrätt under middagen.

♥ Det mest romantiska man kan få är ändå rosor. Röda rosor. Själv föredrar jag kritvita rosor så om du vet vilka som är din partners favorit, kör på det, annars är rött klassiskt och romantiskt. Och tjejer jag lovar, killar tycker om att få blommor! Tveka in, köp! 😉

♥ Ta ett färgat A4-papper och skrev ner alla dina känslor som du hyser för din partner. Skriv ned precis allt! Om du vill så kan du även skriva ned om hur du ser på framtiden…

♥ Fria! Haha, ja då behöver du en ring! Ge dig iväg till en privat guldsmed, de har oftast de finaste ringarna =)

En viktig sak ni inte får glömma är at det är ansträngningen som betyder allt. Jag är övertygad om att din flickvän/pojkvän blir glad bara över att du ansträngt dig. Presenter är inte det viktigaste, det är bara plus på kanten. Hoppas du fått en massa inspiration nu! Peace, love & respect!

5 reaktioner till “Tips till Alla Hjärtans Dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s