JAG VANN!

VA?! Vann jag tävlingen?!? JAAAG? Jag som aldrig vinner något i hela världen! JAG VAAAAANNNN!!! WOOOHOHOHOHOHOOOOOO!!!!!!!!!! 😀 Jag är mer glad över att jag vann än över själva priset (nästan) hahaha, PUSS PÅ VÄRLDENS BÄSTA KERSTIN! Behövde verkligen detta, har haft en sån otursdag som jag berättar mer om imorgon! Tack, tack, tack! 😀

12 reaktioner till “JAG VANN!

  1. Hahaha! GRATTIS! =D Du fan jag tänkte en sak…du måste komma på en utmaning snart och utamna mig. Jag saknar alla utmaningar, det va ett tag sen och själv har jag kass fantasi! hahaha… 😉

  2. Hihi grattis till dig, nu har jag släppt min tjurighet över min sjätteplats ha ha! Berätta gärna om filmen sen, jag är supernyfiken på den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s