Snö nös snön ös

Det bara snöar och snöar. När ska elendet ta slut? Ska iväg och köpa ett par skinnstövlar nu efter skolan. Tänkte inte göra det innan för det såg ut som att snön började försvinna men icke sa nicke… Ser ju nästan ut som snöstorm, blåser riktigt mkt i Jkpg… Anyway, va det någon som såg Grey’s Anatomy igår? Dubbelavsnitt 😀 SÅ JÄKLA BRA! Har redan sett de avsnitten, jag e inne på 3:e säsongen nu som i USA… fan att Denny dog, lipade sönder mig haha… Vad tyckte du om säsongsavslutet?

6 reaktioner till “Snö nös snön ös

  1. Kan inte gråta om jag inte är ensam (när jag ser på TV), men hade jag varit ensam hade jag varit precis som Vera, uttorkad.

  2. Vera: samma här, jag va helt förstörd efteråt!

    Mill: visst va de sorgligt 😦

    Melissa: jaaa haha jag såg ut som en tjutande bebis haha!!

    Anonym: ush, hoppas det går på repris??

    Felicia: aaah jag meed, och sen när derek höll om hennes hand i smyg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s