Nadia Björlin

Vackra Nadia Björlin har du säkert någon gång sett i såpan Days of our lives. Det du kanske (?) inte visste är att hon är halv svenska, hennes pappa är nämligen svensk och Nadia kan faktiskt svenska. Lite kul faktiskt, gör att man tycker om henne lite mer haha. Själv anser jag att hon är vacker som en dag! Hennes underbara blåa ögon får henne att se änglalik ut!

8 reaktioner till “Nadia Björlin

  1. Kan tyvärr inte alls hålla med! Jag tycker att hon ser läskig ut – och hennes skådespelartalanger är väl inget att skryta med. Fast det kanske mer beror på manuset än henne iofs…

  2. Hmm..nja.. jag är alltid mer för att hylla än att såga och om jag inte gillar något brukar jag bara bara tyst.. Men nu ska jag frångå den regeln lite, jag menar absolut inte att hon inte är vacker för det är är hon ju. Däremot tycker jag att hon har ett väldigt typiskt amerikanskt-såpaserie-utseende vilket inte funkar för mig personligen. Det känns lite utslätat.. Men, men, smaken är som baken och tur är väl det.

  3. Kerstin: så det va sant?! trodde det va ryckten hahaStila: haha hennes talang skådespeleri är väl inte o skryta med precis, kan vara som du sa pga manus men vacker e hon =) Mary: Jag förstår vad du menar, men håller inte riktigt med, har en annan bild av hur amerikanskt-såoaserie-utseende ser ut =) men som du sa, smaken e som baken – delad 😀Mill: now you know 😀

  4. Isabelle: Hon är väldigt exotisk av sig, vacker är hon! Hon är ju faktist halv svensk, man kan nästan se det pga av hennes skännhet. ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s