GRATIS FILM!

Ja, typ… Denna vecka så har vi projektarbete i skolan och i min grupp ska vi göra en film som handlar om mode. Ganska kul faktiskt och imorgon ska vi sätta igång med filmandet, vi får se hur det går, vi har ju bara en vecka på oss och har raggat upp lite statister från klassen =) Kanske lägger upp filmen här? Njaaee kanske inte då jag har en av huvudrollerna haha pinsamt… Tog en runda på stan innan jag begav mig hem till Marta. Köpte rosa nagellack och 4 dvdfilmer på rea; The Sound of Music, The Hot Chick, Down with love och Iceage. Har sett alla filmer utom Iceage men hört att den ska vara bra, köpte den eftersom jag va tvungen att välja fyra filmer för att få ett bra pris så den fick hänga med. De andra är redan favvisar hos mig. Är nu sjukt trött och ska spendera kvällen med att kolla på Grey’s Anatomy (jo jag har en massa avsnitt hihi).
Hur har din dag varit och vad ska du göra ikväll?

4 reaktioner till “GRATIS FILM!

  1. Min dag har varit riktigt bra. Jag är ledig från skolan och den timman jag jobbade gick superbra. Down with love har jag med, måste säga att jag blev rejält besviken på den. Inte sevärd enligt mig. (Det vore väl för kläderna i så fall.)

  2. Baglady: skönt att slippa skolan! Jo jag gillar down with love, är lite småkär i ewan mcgregor efter moulin rouge så det kanske e därför haha.. förövrigt är miljön filmen utspelar sig i ganska mysig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s