Jag va med i Sagan Om Ringen, såg du mig inte? Konstigt…

Allow me to introduce myself, my name is Primula Broadbelt of Buckland! HAHA! Jo, så ere faktiskt, garvade i en hel minut. Hittade dessa sidor hos söta Mill. Mitt alvnamn är: Ireth Anwamanë, inte lika kul som Primula… Här kan du hitta ditt hobbitnamn och alvnamn.

Kategorier Fun

5 reaktioner till “Jag va med i Sagan Om Ringen, såg du mig inte? Konstigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s