Besöksfrågan

Vem skulle du kunna byta liv med?

Kate Moss 27% (15 röster)
Jessica Simpson 20% (11 röster)
Nicole Richie 15% (8 röster)
Dita von Teese 5% (3 röster)
Angelina Jolie 33% (18 röster)

Totalt antal röster: 55
Intressant intressant… Angelina vann med 18 röster och Kate Moss var inte långt därifrån. Vann Angelina pga Mr Pitt? Hennes image? Intressant… Glöm inte att rösta på den nya frågan!

Kategorier Fun

6 reaktioner till “Besöksfrågan

  1. Haha, fast egentligen har ju alla dom sånt messed up life! de va det jag tänkte på när jag röstade (angelina) kate moss livär ju katastrof, jessica har gått under efter seperationen verkar det som, nicolemed sina ätstörningar, sita med marilyn manson (!!!) och angelina som pekas ut som en man eater efter otrohetsskandalen…hahha vad fan ska man välja liksom? Men jag valde angelina för de goda verkarändå överträffa det onda i deras liv… I donät know… =D shit loooong opinion jag hade då =P

  2. Mill: Ja det går att diskutera hehe…Melissa: aaahhh men det var precis så jag tänkte när jag valde tjejerna, det ska ju inte vara ett lätt val, utan man måste välja en och alla har sin ”brist”….dock tycker jag inte att angelina har en lika stor ”brist” som resten…kanske därför hon vann oxå haha

  3. jag hade nog kunnat tänka mig byta liv med jessica simpson 😀 hon har en frisör som fixar håret på henne dygnet runt 🙂 give me some off that:) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s