15 reaktioner till “Köpa?

  1. jag tycker att du ska sy en!Så är det bara du som har en, jag och halva sverige kommer traska runt i den andra som kloner haha!Hade jag varit så pass duktig att jag hade kunnat sy en klännin så hade jag gjort det!kör hårt!kramar

  2. Madeleine: Det har du faktiskt helt rätt i 😀 Jag är bara såååå dålig på att ta tag i saker och ting, att köpa tyg o massa sånt haha… får väl se hur det går! Puss!

  3. Suuperfin! KÖPApropå Brooke, jag glömde ju svara på det när du skrev det först! Haha, du menar alltså brooke sheilds? Nää det är jag på alla bilder! Men jag kan förstå att du ser en likhet faktiskt.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s