Stockholm, Stockholm och Stockholm!

Har beslutat att åka upp till Sthlm nu i ett par dagar då jag är ledig efter tisdagen. Kommer nog vara i huvudstaden från tisdag/onsdag fram till söndag. Ska passa på att träffa vänner där uppe och så lär det bli ne hel del shopping såklart ;D Dessutom ska jag försöka utnyttja mina biobiljetter jag vann till filmen Sherrybaby, blir ju perfa!

Eftersom jag inte är i Sthlm så ofta tänkte jag fråga er om ni har några tips på några butiker jag bör besöka? Uppskattar vart enda lilla tips!

7 reaktioner till “Stockholm, Stockholm och Stockholm!

  1. Jag har också några tips. De finns i högersplaten som FAVORIT I REPRIS. Där finns en Stockholmsguide. Ha det såååå kul nu sötnos. Puss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s