Måndag – check!

Idag fick jag tillbaka min hemtenta, JAG FICK VG! Är sjukt nöjd! Jag som va så orolig… helt i onödan… typiskt mig, nojar som vanligt hihi! Imorgon har vi redovisning och jag vet inte riktigt om jag ska åka till Sthlm efter den eller om jag ska åka på onsdag morgon. Jag tror det blir tisdag… men vi får se. Det lär nog inte bli något bloggande fram till på söndag då jag kommer hem till Jkpg igen. Om jag inte får tag på en dator… funderar på att publicera lite inlägg nu i förväg eftersom jag inte kommer hinna göra det i veckan… Vi får se hur det blir. Just nu ska jagnog krypa ner i soffan och kolla på en film, är ganska seg efter en lång dag. Finns ju inte så mkt att förbereda till morgondagens redovisning så jag ska mest ta det lugnt.

Ps! Så skulle Kate Moss se ut om hon gjorde en Britney. Eller det kanske var Britney som gjorde en Kate? Haha…

2 reaktioner till “Måndag – check!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s