Feels good 2 be back!

Nu är jag tillbaka! Det jobbigaste med att åka bort är själva resandet som tar sån tid, tacka Gud för alla härliga tidningar! Har läst det mesta och vill ha lite nya tidningar nu! Har haft en helt underbar vecka uppe i Sthlm. Har varit i så många butiker! Jag har blivit blåst på pengar (20kr haha)! Jag har blivit sjuk! Har träffat vänner! Jag har ätit gott! Jag har… ah.. väldigt mkt mer har jag gjort! Måste säga att H&M butiken i centrum (den störta butiken tydligen?) är världens bästa H&M butik! (hittade alla katalogplagg) Jag och min kompis hittade massor med plagg, hade nästan med oss halva butiken in i provhytten haha! Jag såg också Sophie som jobbar där… En annan bloggerska som jag TROR jag såg är Kerstin… Världen e liten! Just nu är jag så sjukt trött och lite illamående faktiskt, blev sjuk uppe i huvudstaden, det är fööör kallt där! Min röst är nästan borta, är ganska hes så nu är det vila som gäller! Gissa om det kändes skönt att komma hem till nya nummret av Glamour! Denna månad får man också en liten trendbibel! Wooho! Hörs imorrn! Puss!

Har jag missat något under min internetlösa vecka??!

6 reaktioner till “Feels good 2 be back!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s