Heja Barbie!

Jag måste erkänna att jag blivit mer och mer nyfiken på den här Barbie kollektionen från sminkmärket MAC. Nu till våren är ju rosa väldigt trendigt och jag har gått från att inte ha tyckt om rosa alls till att ha blivit smått kär i färgen hihi… Rosa läppar är nog ett måste för min del i vår, ska nog investera i ett fint läppglans. Rosatonad rouge är också något jag kanske prövar.

10 reaktioner till “Heja Barbie!

  1. Det är verkligen snyggt på bild, men själv skulle jag nog se ut som en transvestit om jag använde de där färgerna och i de där mängderna…

  2. Mill: hahaha jag förstår vad du menar, jag tror nog vi alla skulle det! Man får välja ut vissa produkter istället, inte allt på en gng.

  3. Bilderna ser ju verkligen grymma ut. Men jag råkade vara på åhlens (sthlm city) härom helgen där just de där modellerna satt supermakeade och gjorde reklam för den här kollektionen. Måste säga att i verkligheten – inte lika fräsht. De såg omänskliga ut, nästan lite läskigt. Jag antar att man själv får använda smiket med måtta.

  4. Jasmine: e de sant?! ja fast vill nog inte se ut sådär som på bilderna, fööör mkt smink… som du sa, med måtta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s