Dolce and Gabbana

Jag har varit varit på jakt efter en snygg klocka och har äntligen hittat en! Dolce and Gabbana har kommit med en döfin klocka med massa bling bling (diskret bling). Jag va och provade klockan och den satt perfekt. Det är den med vit bakgrund jag vill ha, ser fräschast ut. Nu är frågan, vem ska jag önska den av? hihi Födelsedagen kommer i maj så hoppas att jag får den då, annars köper jag den själv! Priset låg på 3800 kr tror jag, minns inte riktigt. Men den är to die for! Passar utmärkt till finare tillfällen då den fungerar som ett armband. Till vardags har jag ju min underbara Police klocka. Jag tror det är meningen att jag ska köpa den, den heter ju Queen Mary, it’s a sign! Haha!

Vad tycker ni om klockan? Är den värd pengarna?

10 reaktioner till “Dolce and Gabbana

  1. Melissa: hihi aah 😀Mill: Ja verkligen, men den kommer att användas till finare tillfällen som fester och bröllop =)

  2. Den är ju superdyr. Tänk på vad du kan göra med 3800. Hur ofta är du på fester o bröllop? Köp den inte.

  3. Anonym: Men tänk såhär oxå, jag ska ha den hela livet haha 😀 Det kommer säkert komma tilfällen då jagkan anävända den 😀 Jag e nog för kär i den här klockan för att låta bli.. :$

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s