Jessica `Blondie´ Simpson

Jag gillar Jessica Simpson, har alltid gjort det, vet inte ens varför haha… tycker att hon alltid ser fräsch ut och hon är en av få i kändisvärlden som ser bra ut utan smink. Hennes ex däremot är bara blä. Här e en bild på henne under inspelningen av filmen Blonde Ambition hon är med i. Källor säger att bilden e tagen förra torsdagen men nää? Hon är blond!? Har hon gjort en Britney – peruk? Färgat håret igen? Filmen släpps ju i år så tror inte bilden är särskilt ny. Klänningen är sockersöt och den lilla vita kappan är pricken över i. Håret e lovely… jaa, hon e alltså lika snygg som vanligt.

Foto: Stella Pictures
Update: Japp, det är tydligen peruk!

8 reaktioner till “Jessica `Blondie´ Simpson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s