Film: John Tucker must die

Titel: John Tucker must die

År: 2006

Det fanns inte så många filmer att välja mellan i butiken så det blev denna film. Vi hade verkligen inga förväntningar, och det är bra, för då brukar filmen vara ganska ok trots allt. Upplägget för filmen är ganska bra, det händer alltid något och man tror man nästan vet vad som ska hända, men ändå blir det inte riktigt som man tänkt sig. Under 89 minuter dreglade (typ) jag över Jesse Metcalfe (från Desperate Housewives) som spelar en riktig player. Tjejerna i filmen upptäcker att han har playat dem alla och slår sig ihop för att hämnas. Kul att se ett nytt ansikte bland alla dessa tjejfilmer – superfina Brittany Snow har huvudrollen (shit va hon påminde om Kate Hudson i filmen). En annan gulleplutt i filmen var Penn Badgley. Inget märkvärdigt med filmen men dock heeeelt ok 🙂

9 reaktioner till “Film: John Tucker must die

  1. Verkar lite småtrevlig tycker jag! Blir kanske en liten recension hos mig också senare. Var ju på bio igår…

  2. underbar film…….. det är så skönt med tonårsfilmer ibland där man inte behöver tänka!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s