5 myror är inte fler än 4 skor…

… nej för skorna blir ju 8 med sina partners! Hihi… Skor är nog något jag aldrig kan få nog av. Jag har valt ut mina favoriter just nu hos Asos. Den främsta ser ut att vara inspirerad av Christian Louboutin, men jag tycker ändå skon är lite egen med en helröd klack. Den tredje skon kommer från Miss Sixty (säljs hos Asos) och är bara för snygg. Hur läckert blir det inte att ha dem till sommarn till en het klänning?!

11 reaktioner till “5 myror är inte fler än 4 skor…

  1. Jisses vad heta skor, älskar de röda. Skor är beroendeframkallande precis som mycket annat i shoppingvärlden 😉

  2. Gillar de som står närmst allra bäst, skit läckert med röd klack. Men, jag tror bara jag skulle snubbla…:-)Jätte mysig sida du har!

  3. Ivana: aaah gud ja! im a shoeholic! hihi 🙂Sandiebelle: hahaha ellerhur jag känner likadant! va söt du e!! Puss på dig!Finam: ja dom e skit fina 😀 tack så mkt 😀Yeah-yeah girl: ja jag tror de finns i blått oxå 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s