Utmaning!

Gullisen Mill har utmanat mig!
Här är instruktionerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag byter dialekt beroende på vem jag pratar med – helt omedvetet! Pratar jag med en stockholmare får jag den dialekten. Pratar jag med någon från Norrköping får jag den dialekten. Göteborg… osv…

2. Jag är riiiktigt envis. Jag ger mig aldrig. Måste alltid ha sista ordet, även över minsta lilla grej. Senast igår så pratade jag i telefon med J och samtalet avbröts så jag ringde upp men då var det upptaget för att J ringde mig samtidigt. Så höll vi på i kanske 5 hela minuter, jag vägrade ge mig. När J tillslut lyckades komma fram till mig utan att det tuta upptaget så la jag på hahaha och ringde upp och vann… 😉

3. Jag ÄLSKAR Philadelphia på isbergsallad. Just like that.

4. Jag blir jätte, jätte, jätttttttte kär i killar i filmer som kan sjunga bra. Jag är nog fortfarande kär i Ewan McGregor efter Moulin Rouge. Det ironiska va att precis när filmen börja så sa ja till min syster: Kunde de inte valt en snyggare skådis? Så börja han sjunga och blev snygg helt plötsligt haha och jag föll….

5. Jag kan texterna till alla sånger som är med i filmen The Sound of Music utantill.

6. Jag är den som alltid måste anteckna allting på föreläsningarna. Spelar ingen roll om läraren säger att man kan skriva stödord, jag skriver allt.

Jag utmanar:
Ja vem ska jag utmana, alla har ju redan blivit utmanade haha…
Sandiebelle
Stila
Dalida
Annika
…och alla andra som inte gjort den ännu!

Kategorier Fun

11 reaktioner till “Utmaning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s