M by Madonna

Snart kommer Madonnas kläder till H&M butikerna och jag hoppas inte hysterin blir lika stor som då Viktor & Rolf kläderna anlände. 22 mars kommer hennes kollektion och jag skulle vilja ha trenchcoaten och klänningen. Skitsnyggt! Klänningen känns riktigt lyxig faktiskt, frågan är hur lyxig man känner sig då nästan alla tjejer i Sverige kommer ha den haha… Trenchen är ett måste!
Foto: Steven Klein/H&M

3 reaktioner till “M by Madonna

  1. Haha, jag vet, trenchen är het, skinnjackan också om du har sett den? Iaf på bilden, hoppas att alla plagge är lika snygga som på bilderna! Fast ja, alla kommer bära samma plagg, men åker du utomlands så är ju risken mindre, så tänker jag! =D puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s