Gårdagens köp

Igår efter skolan gick jag en runda på stan och hittade en hel del att ta med hem. Från Indiska köpte jag en superfin tunika/klänning med två fickor där framme. Har länge letat efter ett förkläde eller en tunika med fickor men har inte fastnat för någon förrän nu. Den har även ett band runt midjan. Så snygg! För 200 kr kan den bli din också. Hittade också en uggla från Wedins att hänga runt halsen 😉 Tror Mill har en likadan? Eller? Passade på att köpa två par bh:s från H&M, de som jag bloggat om tidigare. De sitter exakt som Calvin Kleins bh och är ju hälften så billigare (149 kr), köp dem, de e skit sköna! Sist men inte minst, köpte Juicy Tubes från Lancome, no 15 (Cerise). Det var denna jag ville ha, inte nr 14 som jag skrev tidigare. Visst smakar de sååå gott!?! Slutar med att man äter upp sitt läppglans istället haha!

6 reaktioner till “Gårdagens köp

  1. Juicy tubes smakar gott men jag har hittat ett läppglans (eller Lip Plumper är det egentligen) som smakar ÄNNU godare… Naked Kiss heter märket. Hej svejs!

  2. Josey: ere sant..hmm blir lite nyfiken, inte många gloss som smakar bättre än juicy, måste testat! 😉 tack för tipset.

  3. hejsan ! var hittar/gör du den där tejepn, jag har photoshop, finns den där ? glad för svar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s