Film: Inside man

Titel: Inside man

År: 2006

Jag hade hört att denna film verkligen var oförutsägbar, och det var den, till viss del, men så tråkig som jag är* så kunde jag klura ut vissa saker som skulle ske, men filmen blev inte dålig för det, tvärtom. Den är absolut sevärd. Denzel Washington spelar en skön snubbe som är polisens förhandlingsman. Hans uppgift är att förhandla med rånarna som håller på att råna banken. Sättet rånet går till på är riiiiktigt skickligt, inte alls som vanliga rån. Då och då påminde filmen ibland om Ocean’s Eleven. Vad som fick mitt hjärta att stanna var att se Christopher Plummer** spelar en av de viktiga rollerna i filmen. Han har blivit så gammal, fick ont i hjärtat haha :$ Andra skådisar som är med är Clive Owen (han är ju bara sådär muuumsig) och Jodie Foster. Se den! 🙂* Jag har en förmåga att förutspå filmer efter en halvtimma.
** Spelade Kapten von Trapp i The Sound of Music och jag har vart kär i honom sen jag var en liten skitunge.

4 reaktioner till “Film: Inside man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s