Hårfint

Jag hittade en hårsnodd som får mig att direkt tänka på min barndom under 90-talet. Sånna här hårsnoddar gick jag omkring med som barn, fast jag är ganska säker på att de inte var så här dyra, 230 kr. Jag använder ganska enkla och diskreta toffsar, man kanske ska gå över till 90-tals toffsen, en rolig detalj i håret helt enkelt?! Vad tror ni?

10 reaktioner till “Hårfint

  1. Sorbonne: haha samma här!Linda: Förtillfället vet jag bara att de säljs i butiken på 34 rue de Montpensier i Paris haha, men de kanske dyker upp i ngn webbshop =)

  2. Tjaa, nåt kul med en tofs kan det ju vara kul att göra. Men inte de där stora tygklädda tofsarna tack – hu!En blomma i håret är ju alltid fint på sommaren!

  3. Sabina: tur att smaken e som baken ;DStila: hahaha nej gud nej, jag minns dem så väl, såg faktiskt en sådan i guld på glitter i veckan, fy! aah blommor funkar alltid =)

  4. Jag tycker att dom är jätte fina, en söt liten svart enkel klänning, pumps och stilfullt uppsatt hår med den toffsen tror jag skulle gå hem. Det är altid detaljerna som gör jobbet! / sandra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s