Maldini for H&M again

H&M använder sig av allt fler och fler kända profiler för att marknadsföra sina kläder. Denna gång är det den italienske fotbollsspelaren Paolo Maldini (spelar i Milan) som står i fokus (igen, tror de använde sig av honom i höstas också). Finns ganska många plagg som är utvalda för Maldini och jag har listat mina top 3 för er grabbar som söker inspiration. Vad säger ni tjejer som kläderna? Har varit usel på att uppdatera på killfronten, trots många önskemål, ska försöka bättre mig! 🙂

3 reaktioner till “Maldini for H&M again

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s